17. May 2017
Beesecret: skrivnost iz čebeljega panja

Od sodobne ženske, ki je razpeta med kariero in družino, se pričakuje, da bo skrbela tudi za svoj videz. Sveža, mehka in sijoča koža ji bo gotovo prinesla samozavest in zadovoljstvo, saj se dobro počutje najbolj zrcali prav na naših obrazih. 

Tega se dobro zavedamo tudi v Medexu, zato smo lansirali kozmetiko s čebeljim strupom, jo ujeli v žametno teksturo seruma in kreme ter ustvarili edinstveno formulo za nego zrele kože Beesecret, s kar 96 % naravnih sestavin. Z namenom, da pobližje spoznamo edinstveno formulo, ki neguje, poživlja in razkriva lepoto vsake ženske, smo se 16. maja 2017 družili v Antiq Palace Hotelu v Ljubljani, kjer smo razkrili, kako deluje čebelji strup, ki spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. V družbi Irene Kovačević in vizažistke Maje Šušnjara smo spregovorili o lepoti in novi kozmetični liniji, ki postaja priljubljeni ritual številnih znanih Slovenk. 

O učinkih Beesecret kreme in seruma so spregovorili tudi mediji, kar si lahko preberete v prispevku oddaje Bleščica, na spletni strani Fashion. si, v pismu urednice Style. Over. net in v rubriki  Glossovih promocij.

Prava in trajna lepota v resnici prihaja iz nas samih, a zunanji videz je tisti, ki nam daje samozavest in zadovoljstvo. Zato skrbimo za svojo lepoto in jo ohranjamo lepo tudi v zrelih letih, saj je zdaj dosegljiva prav vsem nam.

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI