18. Feb 2018
Dokazana učinkovitost izdelkov Beesecret

Na našem trgu je vrsta kozmetičnih izdelkov za zrelo kožo in kot alternativa botoksu se največkrat omenja čebelji strup. Čebelji strup poveča prekrvljenost, spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Ker se dobro počutje najbolj zrcali prav na našem obrazu, je želja vsake ženske sijoča, gladka in napeta koža. Ta prinese samozavest, zadovoljstvo in dobro počutje.

Tega se dobro zavedamo tudi v Medexu, zato smo naše zaupanje v učinkovitost edinstvene formule za nego zrele kože – Beesecret preverili še z dermatološkim testiranjem. Raziskavo so opravili v akreditiranem neodvisnem laboratoriju in jo izvedli pod  dermatološkim nadzorom s testom »Human Patch Test«.

Rezultati testa dokazujejo, da serum in krema Beesecret z redno uporabo povrneta koži naravno zaščito in mladosten videz. Koža obraza, vratu in dekolteja postane vidno napeta in gladka. 

Klinično dokazano že po 30 dneh: SERUM * KREMA *
izboljšanje vlažnosti kože  15 %  17 %
izboljšanje elastičnosti kože 18 % 11 %
zmanjšanje dolžine gub 11 % 9 %
zmanjšanje globine gub 4 % 3 %

*Test učinkovitosti izpeljan z instrumentalnimi meritvami pod dermatološkim nadzorom na 25-ih ženskah, 30 dni, nanos dvakrat na dan, povprečen % izboljšanja zabeležen po 30-ih dneh.

Rezultati raziskave so potrdili, da koža zelo dobro prenaša serum in kremo Beesecret in da izdelka ne povzročata kontraindikacij. 

Ženske potrjujejo, da: SERUM ** KREMA **
gladi gube in drobne izrazne linije  88 % 92 %
ima anti-age učinek 72 % 76 %
pomaga vidno zmanjšati gube  76 % 80 %
daje koži mehkobo  100 % 96 %
naredi kožo bolj prožno  96 % 96 %
zagotavlja obnovo kože  88 % 96 %
pomaga upočasniti proces staranja kože  84 % 87 %
koža je bolj elastična  96 % 96 %
poudari svež, sijoč in mladosten videz  88 % 92 %
daje občutek navlaženosti  100 % 100 %
daje občutek nahranjenosti  100 % 96 %
varuje pred izsušitvijo  100 % 100 %

** Test učinkovitosti izpeljan na osnovi samoocene pod dermatološkim nadzorom na 25-ih ženskah, 30 dni, nanos dvakrat na dan, % zadovoljstva po 30-ih dneh.

64 % žensk je ocenilo, da je krema Beesecret boljša od ostalih izdelkov, ki so jih uporabljale kdajkoli v preteklosti. Za serum Beesecret je to potrdilo 52 % žensk.

Intenzivna formula seruma in negovalna moč kreme Beesecret poskrbita za naravno pomlajen videz zrele kože, saj nudita izjemne anti-age učinke. Zasnovana sta za vse tipe zrele kože in za vsakodnevno uporabo. Izdelka lahko uporabljate samostojno ali pa ju nanesete kot podlago za ličila. Ne vsebujeta parabenov, silikonov in parafina, koža pa je po nanosu mehka, elastična in gladka. 

 style.over.netFoto: style.over.net

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI