17. Jun 2017
Malo tu, malo tam

Že nekaj časa sta del mojega lepotnega rituala krema in serum Beesecret. Sprva poskusno, zdaj pa za vedno! Sem iskreno navdušena nad njuno uporabnostjo in učinkom. Nad sestavo, teksturo, čudovito embalažo in nad celotno zgodbo, ki govori o teh dveh izdelkih.

Kot nekdo, ki že vrsto let tako ali drugače deluje na področju lepote, sem »skozi prste dala« že precej pestro četico izdelkov. Zato sem vedno cenila vsakršno priporočilo iz osebne izkušnje, iz prve roke kot se reče.

Zato naj bodo naslednje vrstice moje priporočilo, moja osebna izkušnja in upam, da vam maksimalno koristi.

Kot vsaka ženska, se tudi jaz zavedam svojih let in kot vsaka ženska, tudi jaz upam, da jih kažem manj :) Če smo iskreni bi bil sedaj res že skrajni in pravi čas, da poleg letečih avtomobilov, robotov, ki dostavljajo pice in ne vem še kaj, počasi pogruntajo kako leta upočasniti. Sedaj namreč zares razumem stavke naših staršev: »Ne vem kam gre ta čas« ali pa »po otrocih vidimo, kako hitro se staramo.« No, dokler torej ne iznajdejo časovnega stroja, si je treba pomagati. Malo tu in malo tam. Če ne zaradi drugega, pa zato da se bolje počutimo.

Ker se velik del poklicne poti ukvarjam z ličenjem, sem tako po strokovni plati, po tridesetem pa tudi po osebni, poleg ličilom, pomembnost dajala tudi negovalnim izdelkom za našo kožo. Poleg nasvetov o zdravi prehrani, zadostni količini popite vode in še kaj bi se našlo, je treba vedeti, da se vse sešteva. Malo tu in malo tam, pa bomo čudovite.

Torej, poklicali so me iz podjetja Medex, kjer so razvili povsem nov izdelek. Kremo in serum Beesecret. Povabili so me k sodelovanju, da bi preizkusila ta dva izdelka in z njimi ter vami delila svojo izkušnjo. Posebej všeč mi je bilo, da želijo iskreno mnenje. In všeč mi je bilo, ker za projektom stojijo ženske. Različne, pozitivne, uspešne in življenjske. Torej tiste ta prave.

Izdelke sem testirala kar nekaj mesecev. Sedaj pa jih ne testiram več, temveč sem postala čisto prava uporabnica obojega. In to zelo zadovoljna uporabnica. Da je nekaj naravno, prijazno do živali in še pomlajuje, hkrati pa se med vrsticami imenuje naravni botox, mislim, pa to je zadetek v polno!

Verjetno mora vsaka ugotoviti svoj recept kako in kdaj uporabljati serum ali kremo, jaz na primer imam malo bolj mastno kožo, zato si zjutraj, pred nanosom ličil nanesem samo kremico in ji dam par minut časa, da se v kožo dobro vpije. Za večerni lepotni ritual pa nanesem oboje, tako imam namreč občutek, da se koža ponoči lahko dobro nahrani. Ker pa se leta ne kažejo le na obrazu, si kremo vedno nanesem tudi na roke, vrat in dekolte.

Kljub temu, da se krema priporoča ženskam z zrelo kožo, menim, da je povsem primerna tudi za mlajšo generacijo. Zaradi neagresivne sestave jo lahko brez slabega občutka po mojem mnenju uporabljajo ženske že od 25 leta dalje.

Do sedaj sem bila med ponudbo negovalne anti-age kozmetike kar precej izgubljena. Enkrat sem kupila eno, potem drugo kremo, pa se do danes nisem na nobeno prav posebno navezala. Je že moralo biti tako. Mi niso bile namenjene. Kot v podobnih življenjskih situacijah rečem: »Očitno me čaka nekaj boljšega.« in res me je čakalo. Od tistega klica dalje, hodim mirno spat, saj vem, da za svojo kožo delam nekaj res dobrega. Z Beesecret izdelki.

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI