18. Jan 2018
Najina skrivnost je hvaležnost za vez, ki naju povezuje

Kako smo izbrali zmagovalno misel in nagrajenki natečaja "Ta skrivnostna vez"

Pri nas v Medexu cenimo skrivnosti. Najbolj varovana je skrita v serumu in kremi Beesecret, ki bo poudari sijočo kožo na obrazu, vidno zmanjša gube in diši našim najdražjim. Ta skrivnostna vez, ki se stke med dvema prijateljicama ali mamo in hčerko je nekaj posebnega. Iskali smo najbolj nenavadno, ljubečo, iskreno, zanimivo ali prepričljivo misel, ki v enem stavku opiše skrivnost njune vezi. Ker samo ena je vez med dvema ženskama.

Anita je zapisala: »Najina skrivnost je hvaležnost za vez, ki naju povezuje, za predanost, ki ji slediva, za vse lepe trenutke, ki postanejo prijetni neskončni spomini, ki so temelj za odnose najinih naslednjih generacij.« Zmagovalnemu opisu natečaja »Ta skrivnostna vez«, ki nas je prepričal z iskrenostjo in pristnostjo, je bila priložena tudi fotografija, ki je pokazala pozitivno energijo mame Snežane in hčerke Anite. 

Na nagradni natečaj ju je opozorila starejša sestra oz. hči. Ker sta Anita in Snežana najbolj povezani, je želela, da se na nagradno igro prijavita prav onidve. Pravita, da nista le najbolj povezani, temveč, da sta si tudi najbolj podobni. Sicer pa je njihova družina, kjer so tri dekleta, med seboj zelo povezana, veliko se družijo, slišijo po telefonu in skupaj potujejo.

Darilni paket 

Vsaka od izbranih nagrajenk je prejela serum in kremo Beesecret ter oblikovanje frizure, profesionalno ličenje. Beesecret sta nagrajenki že poznali in z veseljem bosta svoj obraz razvajali s kozmetiko slovenskega porekla. Izkušnjo smo začinili še s fotografiranjem za trajen spomin na lepotno dogodivščino. 

Lepotna dogodivščina v družbi mojstric Tamare Janža in Maje Šušnjara

Skupaj smo preživeli del dneva, se spoznavali in veliko smejali. Lepotna dogodivščina je potekala v frizerskem studiu Tamara TEAM, kjer je Tamara Janža poskrbela za mojstrsko oblikovanje pričesk. Z obema damama se je posvetovala o željah glede barve, dolžine in oblike frizure. Pri prenovi njune podobe je seveda upoštevala želji obeh nagrajenk, da ohranita dolžino las, ki jo imata. Spremenile pa so barvo in izbrale nove tone, ki dopolnijo tudi odtenek njunih polti. 

Ličenje je prevzela Maja Šušnjara in obema nagrajenkama ob ustvarjanju drugačne podobe zaupala tudi nekaj skrivnosti profesionalnih vizažistov, ki jima bodo prišli prav, ko bosta za čopič poprijeli sami.  

Snežano je naličila bolj nežno, dnevni make-up. Pri ličenju Anite pa je bila bolj drzna, zato jo je naličila v smoky videzu. Zaupali sta nam, da se se ličita vsakodnevno in vedno enako. Pokazali in povedali sta, da sta z ličenjem zelo zadovoljni. Sprememba, ko vidiš, kaj se da doseči, je vedno vznemirljiva.

Drobne trenutke je lovil Matic Kremžar in za piko na i na koncu poskrbel za nepozabne fotografije, ko sta bili obe dami sfrizirani, naličeni in oblečeni v oblačila, ki jima pristojijo.

Dovoli nam, da ti trenutki ostanejo njuna in naša skrivnost. Lahko pa izdamo, da se tudi na ostalih slikah vidi, kako lepo smo se imeli in kako zelo močna je ta skrivnostna vez med nagrajenka. 

Do naslednjič, 

xoxo

Beesecret "Ta skrivnostna vez" tim 

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI