17. Mar 2017
Štirje koraki pravilne nege

Čebelji strup poveča prekrvljenost in izgradnjo snovi, ki omilijo poškodbe kože zaradi sonca in drugih zunanjih ali notranjih dejavnikov. Spodbuja nastanek kolagena, elastina in kortizona, s čimer se upočasnijo procesi staranja. Koža postane po nanosu seruma ali kreme Beesecret bolj gladka in napeta, zaradi česar se zmanjša tudi vidnost gub.

Serum

1. Korak

Serum Beesecret nanesite na konice prstov in ga z nežnim tapkanjem, usmerjenim navzgor in navzven, vtrite v lica. Serum je priporočljivo nanašati z nežnim tapkanjem, še posebej na zelo občutljivih predelih obraza, kot je koža okoli oči in na vratu.

2. Korak

S tapkanjem nadaljujte na čelu, tako da začnete pri notranjosti očesnega kotička in zaokrožite prek čela do zunanjega roba vek.

3. Korak

Serum nanesite na predel nosu, tako da s prsti potujete v smeri od njegovega korena proti nosnicam, se preselite nad zgornjo ustnico in nato navzven proti ličnicam. Z nežnim tapkanjem nadaljujte pod spodnjo ustnico v smeri brade.

4. Korak

Pri negi ne pozabite na predel vratu, kamor nanesite serum z nežnimi gibi navzgor. 

Krema

1. Korak

Kremo Beesecret nanesite na konice prstov in jo nežno vtrite v lica z gibi, usmerjenimi navzgor in navzven.

2. Korak

Z vtiranjem nadaljujte na čelu, tako da začnete pri notranjosti očesnega kotička in zaokrožite prek čela do zunanjega roba vek.

3. Korak

Kremo nanesite na predel nosu, tako da s prsti potujete v smeri od korena proti nosnicam, nato se preselite nad zgornjo ustnico in zatem navzven proti ličnicam. Z nežnim vtiranjem nadaljujte pod spodnjo ustnico v smeri brade.

4. Korak

Pri negi ne pozabite na predel vratu, kamor nanesite kremo z gibi, usmerjenimi navzgor.

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI