17. Nov 2017
Ta skrivnostna vez

Skrivnostna vez med materjo in hčerjo je zelo podobna tisti, ki se stke med dvema prijateljicama. Seveda pa sta za to obe potrebovali čas. Čas, v katerem je bila vaša hči – vaše ogledalo in čas, ko je hči dozorela v mlado žensko. Takrat sta postali zaveznici, bojevnici in zaupnici. Prijateljici.

Pri nas v Medexu cenimo skrivnosti. Najbolj varovana je skrita v serumu in kremi Beesecret, ki bo obema poudarila sijočo kožo na obrazu, vidno zmanjšala gube in dišala vajinima ljubeznima.

Želimo si, da nam tudi vidve, v enem stavku zaupata skrivnost vajine vezi. Vsaj eno. Mi pa bomo najbolj nenavadno, ljubečo, iskreno, zanimivo ali prepričljivo vez še malce začinili. Izbrani prijateljici ali mamo in hči bomo razvajali ter vama poleg zabavne izkušnje, poklonili še nepozaben spomin.

Ker samo ena je vez med dvema ženskama.

Pomisli za trenutek. Kdo je tisti tvoj drugi jaz? Kdo te razume še bolje od tvoje ljubezni in je s teboj v dobrem in slabem.

Dovoli nam, da vaju razvajamo in izpolni prijavo.

Beesecret lepotna dogodivščina vključuje:

  • Beesecret kremo in serum za odkrivanje moči čebeljega strupa.
  • Maja Šušnjara vaju profesionalno naliči.
  • Tamara Janža (Tamara Team) poskrbi za mojstrsko oblikovanje frizure.
  • Beesecret profesionalne fotografije ustvarijo nepozaben spomin na vajino skrivnostno vez.
Pogoji nagradne igre

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI