18. Mar 2018
Tiste gubice

Gledaš v ogledalo in iščeš tisto grimaso, ki jih skrije. Kako pokazati gube na čelu, da izpadeš kul in jih skriti, ko te motijo.

Hja, če kdo misli, da se moški s tem ne ubadamo, se moti. Nekateri se. Jaz se. In mi gredo znaki staranja na živce. Sem sodijo gube. In ker me motijo, želim rešitev. Takšno, čim bolj enostavno.

Beeee pa skrivnost

Ker delam z Medexom seveda poznam njihove produkte. Zelo dobro. In Beesecret je nekaj, kar brenči na sceni tako zelo, da sem popustil. Kaj me je premamilo? Da se bom mazal s čebeljim strupom. Pa da ni parfumiran. Prvo se sliši kul, drugo je nujno. Ne želim dišati kot smrečica v avtu.

Tako nekako ga opisujejo, Beesecret: Na našem trgu je vrsta kozmetičnih izdelkov za zrelo kožo in kot alternativa botoksu se največkrat omenja čebelji strup. Čebelji strup poveča prekrvljenost, spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Ker se dobro počutje najbolj zrcali prav na našem obrazu, je želja vsake ženske sijoča, gladka in napeta koža. Ta prinese samozavest, zadovoljstvo in dobro počutje.

Nisem ženska!

Kar na glas bom protestiral. Želim več enakopravnosti in kozmetike za moške. Beesecret je super krema (tudi) za tipe. Kot sem že napisal, ni parfumirana in meni se zdi, da učinkuje. Vsak dan jo nanašam zjutraj in pred spanjem. Po nekaj tednih se mi zdi, da je koža bolj mladostna, gub manj. Mogoče je to fatamorgana, ampak meni je videno v ogledalu vsak dan bolj všečno.

Članek je bil prvotno objavljen na portalu Šketa.si.

Fotografije: Simon Šketa

Članek izraža stališča avtorja in ne nujno tudi stališč podjetja Medex d.o.o.

Deli

Ne zamudite nobene lepotne novosti več. Pustite nam svoj elektronski naslov in uživajte ob prebiranju lepotnih nasvetov.

© Medex 2017 Produkcija ENKI