Nagradna igra
Ta skrivnostna vez

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
Cause you're there for me too

Skrivnostna vez med materjo in hčerjo je zelo podobna tisti, ki se stke med dvema prijateljicama. Seveda pa sta za to obe potrebovali čas. Čas, v katerem je bila vaša hči – vaše ogledalo in čas, ko je hči dozorela v mlado žensko. Takrat sta postali zaveznici, bojevnici in zaupnici. Prijateljici.

Pri nas v Medexu cenimo skrivnosti. Najbolj varovana je skrita v serumu in kremi Beesecret, ki bo obema poudarila sijočo kožo na obrazu, vidno zmanjšala gube in dišala vajinima ljubeznima.

Želimo si, da nam tudi vidve, v enem stavku zaupata skrivnost vajine vezi. Vsaj eno. Mi pa bomo najbolj nenavadno, ljubečo, iskreno, zanimivo ali prepričljivo vez še malce začinili. Izbrani prijateljici ali mamo in hči bomo razvajali ter vama poleg zabavne izkušnje, poklonili še nepozaben spomin.

Ker samo ena je vez med dvema ženskama.

Pomisli za trenutek. Kdo je tisti tvoj drugi jaz? Kdo te razume še bolje od tvoje ljubezni in je s teboj v dobrem in slabem. 

Dovoli nam, da vaju razvajamo in izpolni prijavo.

Beesecret lepotna dogodivščina vključuje:

  • Beesecret kremo in serum za odkrivanje moči čebeljega strupa.
  • Maja Šušnjara vaju profesionalno naliči.
  • Tamara Janža (Tamara Team) poskrbi za mojstrsko oblikovanje frizure.
  • Beesecret profesionalne fotografije ustvarijo nepozaben spomin na vajino skrivnostno vez.

Pogoji nagradne igre

Deli

Ta skrivnostna vez

Datoteka mora biti manjša kot 2 MB.
Dovoljeni tipi datotek: gif jpg jpeg png.
© Medex 2017 Politika zasebnosti Produkcija ENKI

Pravno obvestilo

Newsletter Medexove e-novice (prijava na elektronsko posredovane novice)

Uporabnik s prijavo v novičarsko skupino soglaša, da Medex d.o.o. uporabi njegov elektronski naslov za namene obveščanja o novih produktih, novicah, obveščanje kupcev o morebitnih posebnostih v zvezi s poslovanjem, pošiljanje aktualnih ponudb, in statistično obdelavo. Osebne podatke lahko Medex d.o.o. obdeluje najmanj 5 let, oziroma do preklica pisne privolitve uporabnika. Uporabnik je seznanjen, da bo Medex d.o.o. v primeru preklica pisne privolitve osebne podatke še naprej uporabljal, vendar le za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti in uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja.

Iz sistema sporočil se lahko uporabnik kadarkoli izpiše na način, opisan v posamezni e-novici ali na drug primeren način v pisni ali elektronski obliki. Uporabnik je seznanjen, da njegov elektronski naslov obdeluje Medex d.o.o., ki ga hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v kraju sedeža.

Medex d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Medex d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila Medexa